سمینار زمانبندی وظایف در سیستم های چند پردازنده با استفاه از الگوریتم های بهینه سازی تکاملی


در حال بارگذاری
---
ندارد
فایل Word ,Pdf
دارد
۲۱۴,۸۰۰ تومان
خرید

این سمینار با موضوع “زمانبندی وظایف در سیستم های چند پردازنده با استفاه از الگوریتم های بهینه سازی تکاملی ” می باشد. فایل word, pdf پس از خرید محصول، قابل دانلود است. همچنین تعداد صفحات این سمینار 39 صفحه شامل 4 فصل ، با رعایت قالب استاندارد دانشگاه می باشد. کلیه نکات نگارشی مطابق با استاندارهای پژوهشی انجام شده است، به طوری که فهرست مطالب، اشکال و جداول به صورت خودکار قابل تغییر و آپدیت است.

 

امکانات اصلی این سمینار پس از خرید عبارتند از:
_ امکان دانلود فایل Word سمینار از فصل 1تا4
_ امکان دانلود فایل Pdf سمینار از فصل 1تا4

 

چکیده
سیستم های چندپردازنده، سیستم هایی با بیش از یک پردازنده هستند. امروزه با گسترش روزافزون حجم محاسبات، نیاز به سیستم های چندپردازنده ای به شدت احساس می شود. زمان بندی در سیستم های چندپردازنده ای، مسأله مهمی به شمار می رود و در حالت کلی جزء مسائل NP-Hard است. در این تحقیق به بررسی برخی روش های ارائه شده در زمینه زمان بندی کارها در سیستم¬های چندپردازنده ای پرداخته شده است.

مقدمه
کارهای محاسباتی پیچیده نمی توانند در بازه زمانی قابل قبول بر روی یک پردازنده اجرا شوند و به همین دلیل باید به زیرکارهای کوچکتر تقسیم شوند و با زمان بندی مناسب و اختصاص دادن آن ها به یک سیستم چندپردازنده ای، زمان انجام کلیه کارها کاهش یابد. مسأله زمان بندی کارها در سیستم های چندپردازنده ای به دلایل استفاده بهینه از پردازنده ها و صرف زمان کمتر، دارای اهمیت ویژه ای است. این مسأله از رده مسائل سخت است و به دست اوردن جواب بهینه دارای پیچیدگی زمانی بالایی است. بنابراین از روش های ابتکاری برای حل این مسائل استفاده می گردد. در این تحقیق قصد داریم به بررسی روش های ارائه شده در زمینه زمان بندی سیستم های چندپردازنده ای، چالش ها و ارائه راهکارها بپردازیم.

بیان مسأله
کارایی رایانه ها از گذشته به صورت نمایی در حال بهبود است و همواره برنامه هایی وجود داشته اند که برای اجرا نیازمند به قدرت پردازشی بالایی هستند. برای افزایش کارایی سامانه های محاسباتی و موازی سازی برنامه ها، معماری سامانه های تک پردازنده ای، در حال تبدیل شدن به معماری چندپردازنده ای هستند و امروزه سامانه های موازی چندپردازنده ای، کاربرد وسیعی در محاسبات موازی دارند. هدف این سامانه ها، افزایش سرعت اجرای برنامه ها است. سیستم های توزیع شده و موازی هر دو، نقش مهمی را در محاسبات با کارایی بالا دارند. یکی از مهم ترین مسائل در این سیستم ها، زمان بندی مجموعه ای از کارها روی مجموعه ای از پردازنده ها می باشد . در زمان بندی سیستم، اهداف گوناگونی را می توان مورد توجه قرار داد که الگوریتم با توجه به آن، مسأله را بهینه می کند برخی از این اهداف، زمان پاسخ، زمان اجرا، زمان بازگشت کار، زمان انتظار، کارایی پردازنده و غیره است.
مسأله زمان بندی کارها در سیستم های چندپردازنده ای جزء مسائل NP-Hard است . در این تحقیق به بررسی برخی از این روش های مطرح شده در زمینه زمان بندی کارها در سیستم های چندپردازنده ای می پردازیم.
برای این تحقیق سه سؤال اصلی زیر مطرح است:
1. دلایل نیاز به زمان بندی موازی چیست؟
2. چالش ها و مزایای روش های ارائه شده در زمینه زمان بندی کارها در سیستم های چندپردازنده ای کدامند؟
3. آیا می توان برای کار در آینده پیشنهاداتی برای رفع چالش های موجود ارائه داد؟

ضرورت و اهمیت انجام تحقیق
امروزه سيستم هاي چندپردازنده اي كاربرد وسيعي در محاسبات موازي دارند. در اين سيستم ها زمان بندي مؤثر براي اجراي يك برنامة موازي جهت نائل شدن به كارايي بالا امري حياتي است و بررسی کارهای صورت گرفته در این زمینه و چالش ها و ارائه راهکار برای آینده، ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق، قصد داریم به بررسی زمان بندی سیستم های چندپردازنده ای پرداخته، و چالش ها را مشخص نموده و به ارائه راهکار جهت کار آینده بپردازیم.

 

توجه : در صورت نیاز به پایان نامه، پروپوزال یا شبیه سازی مشابه با این محصول و همچنین اصلاحات پس از خرید سمینار  فوق کافی است با تیم پشتیبانی “ناب لرنینگ” از طریق تلگرام یا واتساپ ارتباط برقرار نمایید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله پس از پرداخت وجه نمایش داده می شود.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید کافیست به ایمیل سایت درخواستتان را ارسال نمایید.
  • حدود 90% از پروژه ها دارای داکیومنت و فیلم آموزشی می باشند.