پروپوزال کاربرد میکرواستخراج فاز جامد با استفاده از نانو مواد مغناطیسی و نانو کامپوزیت-ها به منظور استخراج و تعیین مقدار ترکیبات دارویی در نمونه¬های زیست محیطی و بیولوژیکی با روش طیف سنجی تحرک یونی
پروپوزال کاربرد میکرواستخراج فاز جامد با استفاده از نانو مواد مغناطیسی و نانو کامپوزیتها به منظور استخراج و تعیین مقدار ترکیبات دارویی در نمونههای زیست محیطی و بیولوژیکی با روش طیف سنجی تحرک یونی
موضوع اصلی این پروپوزال ” کاربرد میکرواستخراج فاز جامد با استفاده از نانو مواد مغناطیسی و نانو کامپوزیتها به منظور استخراج و تعیین مقدار ترکیبات دارویی در نمونههای زیست محیطی و بیولوژیکی با روش طیف سنجی تحرک یونی” است. تعداد صفحات پروپوزال 12 صفحه با رعایت قالب استاندارد فرم دانشگاه می باشد. کلیه نکات نگارشی مطابق با استاندارهای پژوهشی انجام شده است.
بخشی از بیان مسئله تحقیق:
امروزه نانوذرات به دلیل کاربردهای وسیعشان در زمینه های مختلف بیولوژیکی، دارویی و پزشکی بسیار محبوب شده اند. از نظر ساختاری اندازه آنها در محدوده 100 نانومتر می باشد. محدوده وسیعی از داروها همچون داروهای کوچک آبدوست و آبگریز، واکسن ها و مولکول های بیولوژیکی به وسیله این نانوذرات می توانند هدایت شوند[1]. نانوذرات کاربرد وسیعی در بهبود درمان و تشخیص بیماری ها دارند. نانوذرات به شکل های نانولیپوزوم، نانو لوله های کربنی، نانوفیبرها، نانوکره ها برای حامل های دارو و ساخت داربست سلولی کاربرد گسترده ای داشته اند.
از رایج ترین نانوذرات ، نانوذرات سرامیکی، فلزی، پلیمری و نیمه رسانا می توان نام برد که در صنعت کاربردهای فراوانی دارند. در این بین اکسیدهای آهن جزء شناخته شده ترین نانوذرات فلزی هستند که خواص مغناطیسی نشان می دهند. نانوذرات مغناطیسی انواع متفاوتی دارند که شامل اکسیدهای آهن، فلزات خالص، فرومغناطیس ها و آلیاژها می شوند. از ویژگی های نانوذرات مغناطیسی می توان به پایداری شیمیایی و کلوئیدی در شرایط و محیط های متفاوت، اندازه ذرات کوچک، قابلیت جداسازی سریع و کامل، تولید آسان و کم هزینه، پاسخ مناسب به میدان مغناطیسی اعمال شده و سطح زیست سازگار آن ها اشاره کرد. نانوذرات پلیمری مغناطیسی در صنایع داروسازی، زیست شناسی و پزشکی به منظور انتقال ترکیبات مدنظر گسترش زیادی داشته اند[2]. زیست مولکول ها با قرار گرفتن روی سطح نانوذرات مغناطیسی، می توانند از محیط به سرعت جدا شوند. نانوذرات پلیمری مغناطیسی افزون بر کاربردهای برون تنی در کاربردهای درون تنی هم استفاده می شوند که شامل کاربرد به عنوان بهبود دهنده کیفیت تصویربرداری رزونانس مغناطیسی، دارورسانی کنترل شده، تصفیه و پاک سازی خون، هیپرترمی، جداسازی مغناطیسی و تشخیص ویروس و باکتری است[3].
موضوع مهم در ارتباط با نانوذرات خطر زیست محیطی و ایمنی آن هاست که به عنوان سمیت نانو در نظر گرفته می شود. ایمنی نانومواد، به ویژه درباره خطرهای احتمالی مرتبط با تجمع که می تواند سهوی یا عمدی ایجاد شود، مورد شک و تردید قرار گرفته است. تولید صنعتی نانوذرات فلزی در آینده نزدیک ممکن است ضایعاتی در محیط ایجاد کند که از راه دستگاه تنفسی، تماس پوستی یا بلغ از راه دستگاه گوارشی جذب شود. با توجه به خطر نانوذرات فلزی، استفاده از این مواد در واکنش های شیمی چالش برانگیز است.
هدف پژوهش:
برخی از مهمترین اهداف این پژوهش به شرح ذیل است:
اهداف علمی
- هدف از انجام این تحقیق امکان سنجی و بررسی کارایی استفاده از نانو ذرات مغناطیسی و نانوکامپوزیتها برای استخراج و جذب داروها و به دنبال آن استفاده از طیف سنجی تحرک یونی برای تعیین و شناسایی آنها میباشد.
اهداف كاربردي
کاربردهای وسیعی در زمینه های مختلف مانند
- سنتز نانوذرات
- استخراج داروها از نمونههای آبی و بیولوژیکی
- تعیین و اندازه گیری داروها
امکانات اصلی این پروپوزال پس از خرید عبارتند از:
- امکان دانلود فایل Word پروپوزال
- امکان دانلود فایل Pdf پروپوزال
توجه: در صورت نیاز به پایان نامه، سمینار، شبیه سازی و نگارش مقاله جدید مشابه با موضوع این پروپوزال کافیست با تیم پشتیبانی ما از طریق راه های ارتباطی مندرج در سایت ماکان تزیز تماس برقرار نمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از پرداخت وجه نمایش داده می شود.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید کافیست به ایمیل سایت درخواستتان را ارسال نمایید.
- کلیه محصولات دارای داکیومنت لازم جهت تشریح کامل روند و نتایج پروژه می باشند.